Pufuleții BUGGY aromați perfect cu Paprika

Din dorința de a vă bucura mai mult de Pufuleți BUGGY cu arome perfecte, specialiștii nostrii au experimentat rețete variate pentru ca efectul noului gust de PAPRIKA să fie inconfundabil.

Am lansat pe piață în luna august 2017, Pufuleți BUGGY Family cu Paprika, în pungă de 180 gr, care sperăm că va fi apreciat de toți pofticioșii de snacksuri.

Pufuleți BUGGY family cu o nouă aromă

Începând cu luna iunie 2016, iubitorii de pufuleți pot degusta BUGGY Family cu ketchup, o aromă mult îndrăgită și solicitată de consumatori.

Pufuleții BUGGY cu ketchup  în pungă de 180 gr, pot fi gustați în familie de cei mici și cei mari sau în grupul de prieteni.

Tuturor celor care savurează cu plăcere pufuleți cu arome le pregătim și alte surprize în curând.

Firma MATIAS a participat la târgul internațional ANUGA 2015.

Strategia de vânzări a companiei MATIAS vizează trei direcții principale: distribuitorii engross, marile lanțuri comerciale și piața europeană.

S-au făcut deja primele contacte cu firme de distribuție din Italia, Spania și Germania, dar este foarte important pentru noi să pătrundem cu produsele noastre pe toate piețele europene.  Pentru a crește în această direcție firma MATIAS a ales să fie prezentă la unul din cele mai mari târguri alimentare organizate în Europa.

În perioada 10-14 octombrie 2015, am participat cu stand în cadrul pavilionului românesc și am stabilit contacte cu mai mulți distribuitori europeni care au fost încântați de produsele noastre și și-au arătat interesul pentru a începe o viitoare colaborare.

Suntem aproape de voi pe Facebook

În luna decembrie 2014 am hotărât că este important pentru noi să fim mai aproape de voi, consumatorii de pufuleți, astfel încât ne-am lansat pe Facebook pentru a putea interacționa mai bine și pentru a vă ține la curent cu noutățile noastre.

Ne-am gândit să vă oferim momente vesele care să vă destindă și vă aducă zâmbete pe fețe așa că … fiți alături de noi.

Pufuleți BUGGY cu jucării XXL, lansați pe piață, un cadou potrivit pentru toți copii

Pentru “Momentele Împreună” petrecute alături de cei dragi în preajma Crăciunului și pentru că este perioada cadourilor, am lansat în piață pufuleții BUGGY cu jucării XXL.

Ambalajul cu un design vesel și colorat atrage copii de toate vârstele mai ales ca în interior, se găsesc suprize variate. Creat în două variante Pufuleți BUGGY cu jucării XXL pentru fete și Pufuleți BUGGY cu jucării XXL pentru băieți, produsele sunt perfecte pentru a fi puse sub bradul de Crăciun.

Invităm pe toată lumea să savureze pufuleții BUGGY și să descopere surprizele din pungă.

RomaniaEnglish