Pufuleții BUGGY și-au făcut apariția în 2006, când firma Matias a venit în întâmpinarea celor mici, dar și celor mari, cu un produs cu gust unic, pe care să-l consume cu drag și să îl dorească mereu.

Gama noastră de produse cuprinde pe lângă clasicii pufuleți simpli pe care oricine îi adoră, sortimente variate cu glazură și arome care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

De-a lungul timpului firma MATIAS a investit într-o linie tehnologică modernă și performantă, iar în mod natural viziunea organizațională, este îndreaptată către dezvoltarea unei fabrici automatizată cu tehnică de ultimă generație.

Misiunea companiei este de a fabrica printr-un sistem eficient şi profesional de producţie şi distribuţie, pufuleți de calitate cu un gust desavârșit la un preț accesibil, în acord cu cerinţele legale şi cu standardele reglementate la nivel naţional şi european.

Standarde de calitate

Firma MATIAS a evoluat și s-a dezvoltat de a lungul timpului, astfel încât prin strategii bine implementate, astăzi am reușit să fidelizăm un segment important de consumatori, avantajul competitiv al produselor noastre fiind calitatea.

Calitatea produselor este certificată prin cele mai înalte norme europene de calitate și siguranță alimentară.

ISO   HACCP    FSSC   IFS   HALAL 

Vânzări

Pufuleții BUGGY ajung la consumatorii din țară printr-o rețea bine construită de distribuitori și colaboratori, dar ne-am extins și către alte țări din Europa precum Ungaria, Austria, Germania, Spania, Italia, Grecia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Anglia și Cipru.

RomaniaEnglish